Події

Через спалах коронавірусу COVID-19 в Почаєві влада посилює заходи надзвичайної ситуації

У Кременецькому районі Тернопільської області, де розташоване місто Почаїв і Почаївська лавра, в зв'язку з різким зростанням кількості хворих COVID-19 вирішено максимально посилити заходи надзвичайної ситуації, повідомив виконуючий обов'язки голови Кременецької районної державної адміністрації В'ячеслав Онишкевич.

"Завершилося позачергове засідання районної комісії з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій при Кременецькій районній державній адміністрації. Крім додаткових обмежувальних заходів на території міста Почаїв і Кременецького району, незважаючи на критичне зростання захворюваності COVID-19 і протидію поширенню епідемії, вирішили максимально посилити заходи надзвичайної ситуації, а при позитивній динаміці протягом 5 днів звернутися в верхні ешелони влади щодо посилення дієвих карантинних заходів безпеки жителів Кременецького району", - написав Онишкевич, на своїй сторінці в соцмережі Фейсбук у неділю ввечері.

Як повідомлялося раніше, в Тернопільській області 607 лабораторно підтверджених випадків захворювання коронавірусом COVID-19.

 

 

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ