Події

В Єгипті продовжують дію комендантської години на час Рамадану

Влада Єгипту ухвалила рішення продовжити дію комендантської години, введеної для боротьби з поширенням нового типу коронавірусу, на час священного для мусульман місяця Рамадан.

"Часткова комендантська година залишиться в силі, вона буде діяти з 21:00 завтрашнього дня до 06:00 ранку. Цей захід буде діяти до кінця Рамадану", - наводять арабські ЗМІ слова прем'єра Єгипту Мустафи Мадбули.

У Єгипті ввели комендантську годину 25 березня. Спочатку вона починалася з 19:00, проте в квітні ці заходи трохи ослабли. Вона стала діяти з 20:00.

Ресторани в Єгипті закрито, можливі тільки доставка і їжа на винос. Під час Рамадану магазини в країні будуть відкриті до 17:00.

Очікується також, що з наступного тижня в Єгипті почнуть відновлювати роботу держустанови.

Згідно з даними МОЗ Єгипту, з початку поширення коронавірусу в країні зареєстровано 3,6 тис. випадків захворювання коронавірусом, 276 із них мали летальні наслідки.

У четвер із заходом сонця (близько восьми годин вечора) у мусульман почався священний місяць Рамадан. Закінчення Рамадану знаменує Ураза-байрам - свято розговіння, яке триватиме три дні. Цього року воно припадає на 24 травня.

 

 

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ