Події

Глави МЗС Вірменії і Азербайджану проведуть зустріч з Карабаху

Глави МЗС Вірменії і Азербайджану Зограб Мнацаканян і Ельмар Мамед'яров обговорять у вівторок питання нагірно-карабахського врегулювання.

Зустріч відбудеться в режимі відеоконференції за посередництва співголів Мінської групи ОБСЄ і особистого представника чинного голови.

За даними МЗС Азербайджану, Мамед'яров у понеділок провів відеоконференцію зі співголовами Мінської групи ОБСЄ з карабаського врегулювання і особистим представником чинного голови ОБСЄ.

"Під час зустрічі було обговорено питання щодо просування врегулювання вірмено-азербайджанського нагірно-карабахського конфлікту в умовах боротьби з пандемією COVID-19. Було відзначено важливість відсутності перешкод для продовження переговорного процесу в умовах, що склалися", - йдеться в повідомленні.

Прес-служба МЗС Вірменії також повідомила, що Мнацаканян провів у понеділок відеоконференцію. "Співрозмовники обговорили процес карабахського врегулювання, заявили про важливість беззаперечного дотримання режиму перемир'я в контексті боротьби з коронавірусом", - наголошується в вірменському зовнішньополітичному відомстві.

 

 

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ