Події

У ЗСУ зафіксовано другий летальний випадок від коронавірусу

У Львівській обласній інфекційній лікарні від COVID-19 помер співробітник Збройних сил України, повідомляє командування Медичних сил ЗСУ.

"Так, сьогодні в реанімаційному відділенні Львівської обласної інфекційної лікарні у зв’язку із захворюванням на гостру респіраторну хворобу COVID-19, спричинену коронавірусом SARS-CoV-2, помер працівник Збройних сил України", - йдеться в повідомленні на сторінці у Facebook.

Зазначається, що перші ознаки хвороби у нього з'явилися 1 квітня, тому в зв'язку з погіршенням самопочуття 8 квітня його доправили до Львівської обласної інфекційної лікарні, де хворий перебував на стаціонарному лікуванні в реанімаційному відділенні і був підключений до апарату штучної вентиляції легенів (ШВЛ).

"Захворювання на гостру респіраторну хворобу COVID-19 було підтверджено за допомогою ПЛР тестування 12 квітня. Сьогодні 16 квітня о 10.20 він помер", - ідеться в повідомленні.

За інформацією медиків, у чоловіка, крім гострої респіраторної хвороби COVID-19, були супутні захворювання.

Як повідомлялося, в Збройних силах України станом на ранок 16 квітня підтверджено 28 випадків інфікування коронавірусом, повідомила прес-служба командування Медичних сил ЗСУ.

6 квітня співробітниця однієї з військових частин Збройних сил України в Івано-Франківській області померла від коронавірусного захворювання COVID-19, ставши першою жертвою цього захворювання в лавах ЗСУ.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ