Події

У приміщеннях Києво-Печерської лаври здійснили посилену дезінфекцію - Кличко

У Києво-Печерській лаврі здійснили посилену дезінфекцію всіх будівель, зокрема приміщень духовної академії та семінарії, повідомив міський голова Києва Віталій Кличко.

"Учора в лаврі здійснили посилену дезінфекцію всіх будівель, а також приміщень духовної академії та семінарії. Встановили там медичні пости, які щодня вимірюють температуру і рівень оксигенації монахам з ознаками захворювання і тим, хто лікується на самоізоляції. Якщо є медичні показання - їх госпіталізують", - сказав Кличко на онлайн прес-конференції в середу.

Він уточнив, що 14 квітня було госпіталізовано одну черницю і двох учнів семінарії. У 20 осіб з семінарії провели забір зразків на ПЛР-тестування.

"Я ще раз звертаюся до всіх. Залишайтеся вдома на Великодні свята! Не треба йти до церкви, в гості або на пікніки. Вірус у місті поширюється, у лікарнях - все більше хворих. Зрозумійте це і не будьте легковажними!" - закликав Кличко.

Як повідомлялося, в Києві вже 612 підтверджених випадків захворювання на Covid-19. У Києво-Печерській лаврі підтверджено понад 90 випадків захворювання на Covid-19.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ