Події

До громадського транспорту Запоріжжя пускатимуть лише за спецперепустками

У Запоріжжі з огляду на посилення карантинних заходів із 8 квітня громадський транспорт перевозитиме лише пасажирів, що мають спеціальні перепустки, повідомляє Telegram-канал Covid-19 Запорізької міської ради.

Повідомляється, що нові обмеження в роботі громадського транспорту Запоріжжя ухвалила міська комісія техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій на основі рішення обласної комісії.

Починаючи з середи, 8 квітня, скористатися послугами запорізького міського транспорту зможуть виключно за перепустками співробітники сфер охорони здоров'я, продовольчого забезпечення, надання важливих державних послуг, енергозабезпечення, зв'язку і комунікації, фінансових і банківських послуг, транспортного забезпечення, функціонування сфери оборони, правопорядку та цивільного захисту, а також сфери забезпечення роботи об'єктів критичної інфраструктури, що мають безперервний промисловий цикл.

Також у Telegram-каналі Covid-19 зазначається, що інші жителі Запоріжжя мають перебувати вдома, виходячи на вулицю за особливої потреби, зокрема до магазинів та аптеки, що розміщуються поруч з їхнім місцем проживання.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ