Події

На Вінниччині коронавірус підтверджено у сімох дітей

У Вінницькій області станом на ранок понеділка зафіксовано сім випадків зараження коронавірусною інфекцією серед дітей, повідомив голова Вінницької обласної державної адміністрації Владислав Скальський.

"Станом на 6 квітня на території області без змін. Зареєстровано 161 підозру на коронавірусну інфекцію, в 77 випадках підозру не було підтверджено. У 75 випадках виявлено коронавірус, зокрема у сімох дітей: три дитини у Вінниці, три - в Гайсині й одна - з Чернівецького району. За останню добу ситуація не змінилася", - сказав він на брифінгу в понеділок.

Скальський повідомив, що для проведення досліджень методом полімеразної ланцюгової реакції у Вінницькій області закуплено й отримано як гуманітарну допомогу 49 наборів діагностичних тест-систем.

За його словами, в обласному лабораторному центрі є діагностичні тест-системи для дослідження матеріалів методом ПЛР на 3300 осіб.

Скальський також розповів, що нині на обліку самоізоляції в рамках карантину перебуває 1880 громадян, з яких 1624 особи приїхали з-за кордону.

Він зазначив, що станом на ранок 6 квітня в області складено 168 адміністративних протоколів за порушення правил карантину.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ