Події

Нардепи запропонували до банківського законопроекту вже близько 6 тис. поправок

До банківського законопроекту, який готується до другого читання, вже запропоновано близько 6 тис. поправок, заявляє заступник голови парламентської фракції "Голос", перший заступник голови комітету з питань фінансів, податкової та митної політики Ярослав Железняк.

"Поки що станом на зараз у нас уже близько 6000 поправок до банківського закону і, судячи з темпу, фінальна цифра дотягне до 8000-8500 поправок", - написав Железняк у понеділок на своїй сторінці у Facebook.

Він зазначив, що у зв'язку з великою кількістю поправок раніше середи профільний комітет не збереться для розгляду законопроекту.

"Цей обсяг тексту ще фізично важко звести, тому очікувати засідання комітету раніше середи, напевно, не варто", - написав Железняк.

Як повідомлялося, Верховна Рада 30 березня проголосувала в першому читанні за законопроект 2571-д щодо вдосконалення деяких механізмів регулювання банківської діяльності (так званий "антиколомойський" законопроект), затвердження якого є однією з двох умов укладення нової угоди з Міжнародним валютним фондом. Другою умовою було ухвалення закону про ринок землі, який парламентарії ухвалили в цілому цього самого дня.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ