Події

Суд заарештував підозрюваних в умисному вбивстві 51-річного чоловіка

Солом'янський районний суд Києва взяв під варту підозрюваних у навмисному вбивстві 51-річного киянина, повідомила прес-служба столичної прокуратури.

"За клопотанням Київської місцевої прокуратури № 9 Солом'янський районний суд Києва обрав запобіжний захід у вигляді утримання під вартою підозрюваних у навмисному вбивстві чоловіка, скоєного за попередньою змовою", - сказано в повідомленні.

Як інформує прес-служба прокуратури, в кінці березня 2020 року місцева жителька повідомила, що в своїй квартирі на вул. Ушинського виявила мертвим 51-річного квартиранта. Смерть потерпілого настала в результаті механічної асфіксії (удушення).

Правоохоронці встановили осіб, які можуть бути причетні до цього злочину, а також можливий мотив вбивства - боргові зобов'язання одного з них.

Як зазначається 1 квітня одного з нападників правоохоронці затримали в столиці, іншого - в Одесі. Третього співучасника злочину розшукують. Затриманими виявилися 24-річний громадянин України, мешканець Рівного і 31-річний громадянин Республіки Молдова, житель столиці.

Нині зловмисникам повідомили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого п. 12 ч. 2 ст. 115 КК України (умисне вбивство, вчинене за попередньою змовою групою осіб) та обрано запобіжні заходи у вигляді утримання під вартою.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 10 до 15 років або довічне позбавлення волі.

 

 

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ