Події

"ArcelorMittal Кривий Ріг" під час видачі спецперепусток забезпечило дотримання всіх правил карантину

Підприємство "ArcelorMittal Кривий Ріг" у суботу, 4 квітня, під час видачі спецперепусток співробітникам забезпечило в приміщенні проведення дезінфекції та дотримання всіх правил в умовах карантину, повідомила прес-служба підприємства.

"Прийнято рішення видавати спецперепустки централізовано в службі "Єдиного вікна" підприємства 4 і 5 квітня з 8:00  до 19:00. Для цього в суботу на роботу вийшли 25 фахівців "Єдиного вікна", в приміщенні якого було забезпечено дезінфекцію та дотримання всіх правил в умовах карантину. Для оптимізації процедури співробітникам запропонували приходити за своїми спецперепустками в залежності від часу закінчення та початку виробничих змін", - йдеться в офіційному прес-релізі компанії.

Зазначається, що адміністрація "ArcelorMittal Кривий Ріг" отримала спецперепустки встановленого зразка ввечері в п'ятницю, 3 квітня, і їх видача повинна здійснюватися індивідуально в руки кожному. Передання документу третім особам заборонено.

"Підприємство опинилося в обставинах, коли за два вихідних дні, до 6 квітня, необхідно передати працівникам 21 тисячу спецперепусток", - зазначили в компанії.

У компанії повідомили, що видача перепусток почалася в суботу о 7:40 і продовжиться в неділю, щоб встигнути роздати їх усім співробітникам до понеділка, коли набудуть чинності нові обмежувальні заходи.

"За 40 хвилин усі присутні їх отримали і розійшлися, звільнивши територію. Подальшу видачу бланків організували в цехах, щоб уникнути скупчення персоналу. Таким чином адміністрація взяла на себе додаткову відповідальність, щоб здійснювати видачу спецперепусток через керівників", - підкреслили в компанії.

Працівники "ArcelorMittal Кривий Ріг" і дочірніх підприємств з 12.00 суботи отримують спецперепустки у своїх керівників у цехах. У неділю вони продовжать отримувати перепустки в цехах.

"Ми нагадуємо про необхідність суворо дотримуватися соціальної дистанції в умовах пандемії Covid-19, берегти себе і своїх близьких в умовах посилення карантинних заходів в Україні", - додали в прес-службі.

Як раніше повідомляла прес-служба поліції Дніпропетровської області, в Кривому Розі за порушення правил карантину поліція склала адміністративний протокол стосовно посадової особи одного з підприємств міста. За даними місцевих ЗМІ, йдеться про підприємство "ArcelorMittal Кривий Ріг", де для отримання перепустки на проїзд вишикувалася тисячна черга близько управління.

 

 

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ