Події

У Тернопільській області півторарічна дитина, захворіла коронавірусом, перебуває в реанімації

У Тернопільській міській дитячій лікарні в реанімаційному відділенні перебуває інфікована коронавірусом півторарічна дитина, повідомляє Тернопільський штаб із боротьби з коронавірусом у Facebook.

"У Тернопільській міській дитячій лікарні станом на 10:00 31 березня на лікуванні перебувають семеро пацієнтів із підтвердженим Covid-19. В інфекційному відділенні - одинадцятирічна дитина та її мама з Монастириського району. Ще двоє дітей 13 і 14 років і їхня мама, хворі Covid-19, із Монастириського району. Також у реанімаційному відділенні лікарні проходить лікування дитина, якій 1,5 року, з Кременецького району та її мама. В них підтвердили Covid-19", - ідеться в повідомленні.

Зазначається, що загалом у Тернопільській лікарні швидкої допомоги станом на 10:00 вівторка перебувають п’ять хворих Covid-19. Це один житель міста Заліщики, троє жителів Монастирського району, один житель села Острів Тернопільського району.

Водночас від початку епідемії коронавірусу в Україні підтверджено два випадки коронавірусу серед жителів Тернополя. Двоє чоловіків із Тернополя - 55 і 62 роки перебувають на амбулаторному лікуванні.

У Тернопільській міській лікарні №3 на ізоляції перебувають троє жителів Тернополя, які контактували з хворими Covid-19. Також 393 жителів Тернополя перебувають на самоізоляції.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ