Події

Нацгвардія доставить китайські тести до низки регіонів України

Три літаки Національної гвардії України, які вилетіли з аеропорту "Жуляни" в Одесу, Львів та Харків забезпечать швидке транспортування прибулих із Китаю медичних тестів на виявлення коронавірусної інфекції, після цього лайнер з Харкова полетить в Дніпро, повідомила прес-служба Нацгвардії.

"Гвардійці забезпечують транспортування до регіонів України першої партії медичного вантажу, який прилетів у ніч на понеділок з Китаю. Для максимально швидкої доставки 3 літаки Національної гвардії України з київського аеропорту в Жулянах вилетіли до Одеси, Харкова та Львова. Літак, що летить до Харкова, після полетить до Дніпра. Далі з цих кущових аеропортів автотранспорт Національної поліції розвезе в усі округи", - йдеться в повідомленні.

Зі свого боку, заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко повідомив, що медичні установи МВС також отримають засоби безпеки. Крім того, за його словами, в Україну очікуються нові поставки медпрепаратів з Китаю.

"Після цієї доставки Україна буде краще захищена від вірусу, ніж це було раніше. Ми очікуємо ще нових поставок з Китаю важкими літаками Збройних сил України найближчим часом", - додав заступник міністра.

 

 

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ