Події

Окремі категорії пасажирів зі спецквитками будуть оплачувати проїзд як зазвичай

Окремі категорії пасажирів зі спеціальними квитками будуть оплачувати проїзд за стандартною схемою, повідомив перший заступник голови Київської міськдержадміністрації Микола Поворозник.

"Щоб уникнути будь-яких маніпуляцій, повідомляю, що проїзд в громадському транспорті, який перевозитиме тільки окремі категорії пасажирів, буде здійснюватися не безкоштовно. Тобто, пасажири зі спецперепустками, користуючись громадським транспортом за визначеними маршрутами, зможуть придбати квиток, скористатися проїзним, карткою киянина або Kyiv Smart Card", - написав він на своїй сторінці в Фейсбук.

Поворозник закликав киян, які не працюють сферах забезпечення життєдіяльності країни і міста, і які без спецквитків, не "брати штурмом" автобуси, тролейбуси або трамваї.

"Залишайтеся вдома! Якщо критична необхідність виїхати в місто, скористайтеся приватним транспортом, таксі, або транспортом підприємств, на яких ви працюєте. Громадський транспорт на період введених обмежень, буде перевозити виключно людей, які працюють, щоб забезпечити життєдіяльність міста", - додав Поворозник.

Як повідомлялося, з понеділка, 23 березня, громадський транспорт столиці буде перевозити виключно співробітників підприємств, що забезпечують критично важливі сфери життя міста та країни.

Крім того, пасажирам буде необхідний спеціальний квиток, який вони повинні отримати в установі, підприємстві або організації, де працюють.

 

 

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ