Події

Зеленський і Георгієва обговорили розширення програми співпраці України з МВФ для підтримки реформ і подолання наслідків пандемії коронавірусу

Президент Володимир Зеленський провів телефонну розмову з директором-розпорядником Міжнародного валютного фонду Кристаліною Георгієвою, під час якої вони обговорили розширення програми співпраці України з МВФ для підтримки подальших реформ у країні і подолання викликів, що стоять перед українською економікою у зв'язку з поширенням коронавірусу, і кроки з імплементації цієї програми.

"Ми обговорили збільшення суми підтримки України з боку Фонду під час великих викликів для економіки, пов'язаних зі світовою пандемією. Україна усвідомлює, що сьогодні потрібно діяти активно та швидко, щоб мінімізувати негативний вплив пандемії і пов'язаних з нею обмежень на економіку і добробут громадян", - наголосив у розмові Зеленський, повідомляє прес-служба президента України.

Георгієва зазначила, що відбулася дуже конструктивна розмова, і висловила підтримку Україні, оскільки країна стоїть перед величезними викликами у зв'язку з поширенням коронавірусу COVID-19.

Сторони також домовилися координувати спільні дії щодо розширення програм підтримки України міжнародними партнерами, зокрема, щодо збільшення їх обсягу.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ