Події

Поїзд "4 столиці" 21 березня поверне додому українців, громадян Білорусі та балтійських країн

"Укрзалізниця" на 21 березня призначила спеціальний рейс поїзда "4 столиці" (Київ - Мінськ, Рига Вільнюс і назад) для повернення додому громадян України, Білорусі, Литви та Латвії, які в результаті обмежувальних заходів, у зв'язку з карантином, не мають можливості самостійно перетнути кордон, зазначається в повідомленні Міністерства інфраструктури України.

Зазначений поїзд вивезе з Києва на батьківщину всіх охочих громадян Білорусі, Литви та Латвії, а у зворотному напрямку доставить до України її громадян з Литви та Латвії.

Поїзд вирушить із Києва 21 березня о 12:55, прибуде до Мінська о 00:05 22 березня, до Вільнюса о 3:48 і до Риги - о 08:29 22 березня.

У зворотному напрямку поїзд вирушить 22 березня о 19:40 з Риги і зробить зупинки для посадки пасажирів у Шауляї - о 21:58, Вільнюсі - о 00:30 23 березня, прибуде до Києва о 16:42.

Квитки доступні в продажу через онлайн-систему "Укрзалізниці", також для тих, хто перебуває в Латвії, їх можна буде купити в касах вокзалу Риги.

Як повідомлялося, раніше "Укрзалізниця" призначила декілька поїздів класу "Інтерсіті+" сполученням Перемишль - Київ, які евакуюють громадян України із Польщі та Чехії.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ