Події

У Міноборони України повідомили про розробку заходів щодо запобігання поширенню коронавірусу в армії

Міністр оборони України та начальник Генерального штабу - головнокомандувач Збройних сил України генерал-полковник Руслан Хомчак спільно з військовими командирами розробили першочергові кроки, щоб не допустити поширення серед військових гострої респіраторної хвороби Covid-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2.

Як повідомляється на сайті Міноборони України в четвер, відповідні рішення було ухвалено під час їхньої робочої поїздки в район проведення Операції об'єднаних сил на сході України.

"Андрій Таран і Руслан Хомчак обговорили з командирами різних рівнів зі складу об'єднаних сил дієві заходи щодо збереження життя і здоров'я особового складу, підтримки необхідного рівня боєздатності підрозділів у районі проведення Операції об'єднаних сил, враховуючи світову пандемію вірусу Covid-19. За підсумками наради було напрацьовано першочергові кроки щодо запобігання поширенню коронавірусної інфекції в підрозділах, зокрема, під час проведення ротаційних заходів і виконання завдань у місцях скупчення людей", - ідеться в повідомленні.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ