Події

"Укрзалізниця" розробила заходи з метою уникнення розповсюдження коронавірусу, створила відповідний штаб

АТ "Укрзалізниця" (УЗ, Київ) для швидкого реагування на ситуацію із захворюваністю на коронавірус розробило оперативний план заходів щодо недопущення його поширення, створило відповідний штаб, повідомляється з посиланням на в. о. голови правління компанії Желька Марчека на сторінці УЗ у Facebook.

"Ми прийняли рішення, що за погодженням зі своїм безпосереднім керівництвом працівники, які не залучені до безперервного виробничого процесу та гарантування безпеки руху, можуть працювати віддалено. Усі відрядження відтерміновано або мінімізовано. За можливості робочі зустрічі рекомендуємо проводити у режимі онлайн-конференцій", - наводить слова в. о. голови УЗ прес-служба.

У повідомленні зазначено, що наразі компанія придбала для захисту співробітників майже 10,5 тис. респіраторів, 10 тис. хірургічних масок, оглядові рукавички, 1,020 тис. захисних окулярів, дезінфікувальні засоби, захисні халати.

Крім того, здійснюється закупівля антисептичних засобів і безконтактних пристроїв вимірювання температури; проводиться робота з профільними міністерствами для включення потреб "Укрзалізниці" до державних програм фінансування; вирішуються питання, пов'язані з організацією доставки співробітників компанії, які користуються залізничним транспортом, на робочі місця.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ