Події

SkyUp відкриває продаж авіаквитків на рейси із 17 міст до України за пільговими цінами

Авіакомпанія Sky Up відкриває продаж квитків на нерегулярні рейси з 17 міст за пільговими цінами, повідомив міністр закордонних справ Дмитро Кулеба на прес-брифінгу в середу.

За його словами, МЗС спільно з Мінінфраструктури і Sky Up домовилися про створення моделі вивезення українців літаками, зокрема через спеціальні хаби.

Згідно з домовленостями, Sky Up відкриває продаж квитків на нерегулярні рейси з наступних міст: Париж, Аліканте, Берлін, Стокгольм, Відень, Варшава, Прага, Тбілісі, Лісабон, Мюнхен, Неаполь, Франкфурт, Таллінн, Цюріх, Стамбул, Барселона, Лондон.

Міністр наголосив: ці квитки будуть доступні за пільговими цінами.

"Цей перелік розширюватиметься. Ми розраховуємо, що інші авіаперевізники також візьмуть у цьому активну участь", - заявив під час прес-брифінгу міністр інфраструктури Владислав Криклій.

Він також нагадав, що Кабмін ухвалив постанову, що обмежує зростання цін на авіаквитки.

"Для більш віддалених локацій, якщо ви ще не запланували дорогу й у вас немає квитків... Вам потрібно дістатися до хабів - їх перелік ми визначили й окремо дамо, - і вже з хабів буде організовано спецрейси для повернення наших громадян до України", - заявив Криклій.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ