Події

У Києві відбувається позачергове засідання Верховної Ради

У Києві відбувається позачергове засідання Верховної Ради, заплановано внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної інфекції в Україні.

Згідно з інформацією на сайті Верховної Ради, народні депутати планують внести зміни до деяких законодавчих актів України, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної інфекції в країні.

Депутати також мають намір розглянути у другому читанні законопроект про внесення змін до законодавчих актів України, спрямованих на підвищення доступності лікарських і медичних засобів, які купує особа, уповноважена на здійснення закупівель у сфері охорони здоров'я, а також законопроект про внесення змін до Податкового кодексу України щодо підвищення доступності лікарських засобів.

Пропонується також внести до порядку денного й ухвалити рішення з питань організації роботи Верховної Ради на період дії карантину та внести зміни до календарного плану проведення третьої сесії Верховної Ради ІХ скликання.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ