Події

З полудня 18 березня в Україні припиняються залізничні, авіа- та автобусні міжміські та міжобласні пасажирські перевезення

З полудня 18 березня в Україні припиняються залізничні, авіа- та автобусні міжміські та міжобласні пасажирські перевезення, написав у своєму Телеграм-каналі міністр інфраструктури Владислав Криклій.

"Міські перевезення можуть здійснюватися в режимі: до 10 осіб у маршрутних таксі, тролейбусах, автобусах, вагонах трамвая. Особистий автомобільний транспорт громадян може здійснювати рух без обмежень", - написав Криклій.

Крім того, з 12.00 18 березня припиняється робота метрополітенів у містах. Водночас депутат Олексій Гончаренко заявив, що на Кабміні було прийнято рішення призупинити роботу метро з 17 березня.

Водночас "Укрзалізниці" дозволили виконувати окремі пасажирські рейси у внутрішньому сполученні, але рішення з усіх таких рейсів будуть прийматися в приватному порядку при узгодженні з Міністерством інфраструктури, Міністерством охорони здоров'я і Адміністрацією Держприкордонслужби.

 

 

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ