Події

На Донбасі пополудні поранений ще один український військовий

Український військовослужбовець зі складу Об'єднаних сил отримав поранення внаслідок обстрілу з боку незаконних збройних формувань на сході України в неділю після 12:00, таким чином, кількість поранених від обстрілів бойовиків з початку доби досягла двох.

"Сьогодні, 15 березня, в результаті ворожих обстрілів двоє військовослужбовців Об'єднаних сил отримали поранення. Евакуаційною технікою військові доставлені до військово-медичних установ, де їм оперативно була надана належна медична допомога", - повідомляється на сторінці Операції об'єднаних сил у соцмережі Facebook.

Всього протягом поточної доби збройні формування Російської Федерації 8 разів порушили режим припинення вогню на сході України, вони обстріляли українські позиції із заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 82 мм, а також гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

"Підрозділи операції Об'єднаних сил, які оборонялися, використовували наявні вогневі засоби і дали збройним формуванням Російської Федерації адекватну відповідь", - йдеться в повідомленні.

П'ять з восьми обстрілів відбулися вже після 12:00. Ділянки розведення сил і засобів під вогонь не потрапили.

Як повідомлялося, за даними Міністерства оборони, з початку поточної доби станом на 12.00 бойовики тричі порушили режим тиші на лінії бойового зіткнення, один український військовослужбовець отримав поранення.

 

 

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ