Події

Обмеження у Києві у зв'язку з поширенням у світі коронавірусу будуть поки що з 12 до 31 березня, у масових заходах можуть брати участь не більше ніж 60 осіб

Із метою запобігання поширенню коронавірусу на території Києва в столиці України вводять обмежувальні заходи з 12 березня до 31 березня 2020 року.

Це передбачено рішенням, яке ухвалила 11 березня постійна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, текст якого роздали журналістам перед прес-конференцією у КМДА середу.

Рішення призупиняє навчальний процес у закладах загальної середньої, дошкільної, позашкільної, професійної (професійно-технічної) освіти всіх типів і форм власності, у вищих навчальних закладах.

КМДА вирішила також обмежити проведення спортивних заходів у Києві, призупинити роботу театрів, кінотеатрів, музеїв, культурно-масові заходи, роботу розважальних центрів, розважальних зон у торговельних центрах.

"Забезпечити обмеження проведення масових заходів на території Києва (більше ніж 60 осіб), до участі в заходах допускати лише осіб, які пройшли термометрію", - йдеться в протоколі засідання комісії від 11 березня.

Перший заступник голови КМДА Микола Поворозник пояснив, що таку кількість взято за прикладом таких міст, як Сінгапур і Гонконг, де такі заходи дали змогу не допустити серйозного поширення коронавірусу.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ