Події

Кількість зареєстрованих випадків нового коронавірусу в РФ зросла до 20

Три нові випадки коронавірусної інфекції зафіксовано в Росії за минулу добу, всі три - в Москві у громадян РФ, які побували в Італії, повідомляє в понеділок оперативний штаб.

"За останню добу в Росії зареєстровано три випадки коронавірусної інфекції у громадян Російської Федерації в місті Москві. За даними епідеміологічного розслідування встановлено, що всі громадяни відвідували Італійську Республіку протягом останніх двох тижнів. Усі госпіталізовані перебувають в інфекційних боксах", - йдеться в повідомленні оперативного штабу щодо попередження поширення коронавірусної інфекції в РФ, оприлюдненому в понеділок.

Результати підтверджено в установленому порядку, уточнили в штабі. Визначено коло осіб, з якими вони контактували на території Росії. Ведеться робота з приміщення контактних осіб під медичний нагляд, здійснюється їх обстеження.

Отже, загальна кількість офіційно зареєстрованих випадків Covid-19 у РФ за минулу добу зросла з 17 до 20, уточнили в штабі.

"У Російській Федерації на сьогодні наростаючим підсумком зареєстровано 20 випадків коронавірусної інфекції, з них два у громадян КНР, 17 у громадян Росії, які повернулися з Італії, один - у громадянина Італії", - йдеться в повідомленні штабу.

Там також нагадали, що двох громадян Китаю в РФ виписали з одужанням іще в середині лютого, також виписано з лікарні одного пацієнта - громадянина Росії.

Залишили лікарню також громадяни РФ, евакуйовані з Японії з лайнера Diamond Princess.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ