Події

Пара українських шахістів загинула в Москві від "сміхового газу"

У Москві здійснюють дослідчу перевірку за фактом загибелі українських шахістів - молодого чоловіка та дівчини, які імовірно отруїлися "сміховим газом".

"5 березня у квартирі житлового будинку на вулиці Кастанаєвській виявлено тіла молодого чоловіка і дівчини, 1993 та 2001 років народження. За цим фактом здійснюється дослідча перевірка", - повідомила "Інтерфаксу" представник столичного главку Слідчого комітету (СК) Юлія Іванова.

Під час огляду ознак насильницької смерті на тілах не було виявлено.

Призначено судово-медичні експертизи.

Інформоване джерело "Інтерфаксу" повідомило, що ймовірною причиною смерті молодих людей міг стати "сміховий газ" (закис азоту).

"Під час виявлення тіл у обох трупів на голові були поліетиленові мішки. Поряд із ліжком був газовий балон", - сказав співрозмовник агентства.

За даними ЗМІ, напередодні в одній із квартир на заході Москви було знайдено тіла українського та російського шахіста, гросмейстера Станіслава Богдановича та української шахістки Олександри Вернигори.

Олександрі Вернигорі було 18 років, вона навчалася в МДУ і посідала 1861-ше місце в рейтингу FIDE (Міжнародна шахова федерація). 27-річний Станіслав Богданович у 2013 році став чемпіоном України зі швидких шахів. Обоє вони, за даними ЗМІ, є громадянами України.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ