Події

Термін обсервації у Нових Санжарах евакуйованих із Уханя закінчується опівдні

О 12:00 закінчується термін обсервації в медцентрі Нові Санжари (Полтавська обл.) людей, які були евакуйовані з ураженого коронавірусом китайського міста Уханя, повідомляє прес-служба Нацгвардії України.

"Напередодні було отримано лабораторні дослідження, які завершують повний цикл досліджень із обсервації. За їхніми результатами, ні в осіб, які перебувають в обсервації, ні у персоналу, який мав будь-який контакт із зоною обсервації під час обслуговування чи евакуації, не було виявлено випадків або навіть підозр на новий коронавірус", - йдеться в оприлюдненому в четвер вранці повідомленні.

Як повідомлялося, 20 лютого спецрейсом з ураженого коронавірусом китайського міста Уханя до України прибули загалом 94 людини, з яких 22 людини - члени екіпажу і супроводжувального медичного персоналу, а також 72 пасажири. Серед пасажирів, яких направили на обсервацію, 45 громадян України і 27 іноземців (громадяни Аргентини, Еквадору, Домініканської Республіки, Сальвадору, Коста-Ріки, Чорногорії, Панами та Ізраїлю).

У обсервації разом із евакуйованими громадянами перебуває міністр охорони здоров'я Зоряна Скалецька, яка сама себе помістила під карантин на знак солідарності.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ