Події

Кулеба має намір у кінці березня відвідати Індію для обговорення залучення інвестицій, розвитку торгівлі та політичного партнерства з Україною

У кінці березня 2020 року віце-прем'єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Дмитро Кулеба відвідає Індію, щоб обговорити конкретні проекти залучення інвестицій в Україну, провести переговори з розвитку торгового і політичного партнерства цієї країни з Україною.

"Я, як віце-прем'єр, відповідальний за західний вектор одночасно очолюю дві міжурядові комісії. Одна з них - комісія з Китаєм, а інша - з Індією. В кінці березня я планую вже відвідати Індію, провести там зустрічі, щоб обговорити конкретні проекти із залучення в Україну інвестицій, розвиток торгівлі з Індією, розвиток політичного діалогу з цією країною", - заявив Кулеба в неділю в ефірі програми "Реальна політика" з Євгеном Кисельовим на каналі "Україна 24".

Він вважає, що Індія недооцінена в Україні країна, яка прагне стати світовою силою і додав, що наразі вона є одним із пріоритетів роботи віце-прем'єра.

Крім візиту до Індії в березні, Кулеба також сказав, що в травні 2020 року в нього був запланований візит до Китаю, проте через епідемію коронавірусу, доля цього візиту невідома.

 

 

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ