Події

Автомобіль патрульної поліції в'їхав у легковий автомобіль в Донецькій області

У Маріуполі поліцейський не впорався з керуванням службового автомобіля і в'їхав в автомобіль Volkswagen Touareg, в результаті постраждала пасажирка службового автомобіля, повідомила прес-служба Державного бюро розслідувань.

"Слідчі територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого в Краматорську, почали досудове розслідування за фактом дорожньо-транспортної пригоди, яка сталася вранці 25 лютого 2020 в місті Маріуполі Донецької області. Співробітник Управління патрульної поліції в місті Києві, перебуваючи за кермом службового автомобіля марки "Volkswagen Crafter", не впорався із керуванням та скоїв зіткнення з автомобілем "Volkswagen Touareg". В результаті ДТП пасажирка автомобіля "Volkswagen Crafter" отримала тілесні ушкодження", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що в ЄРДР внесено відомості за ознаками кримінального злочину, передбаченого ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України - порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами. Тривають першочергові слідчі дії.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від 200 до 500 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи терміном до 2 років, або арешт до 6 місяців, або обмеження волі терміном до 3 років з позбавленням права керувати транспортними засобами до 3 років або без такого.

 

 

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ