Події

Шахраї, посилаючись на зв'язки з найвищим керівництвом України, обіцяли посади голів ОДА в обмін на понад $4 млн - Офіс генпрокурора

Офіс генерального прокурора, спільно з СБУ та Нацполіцією затримали під час передання $550 тис. групу осіб, які намагалися заволодіти шахрайських шляхом грошовими коштами громадянина в сумі $1,65млн за нібито сприяння в призначенні його на посаду голови Житомирської обласної державної адміністрації, аргументуючи зазначені можливості своїми зв'язками з президентом України, прем'єр-міністром, главою Офісу президента.

"Цього самого дня правоохоронці затримали під час отримання першої частини грошових коштів у сумі $350 тис. чоловіка, який намагався заволодіти шахрайським шляхом грошовими коштами громадянина у сумі $3 млн 100 тис. за нібито сприяння у призначенні його на посаду голови Миколаївської обласної державної адміністрації начебто через своїх знайомих в Офісі Президента України та Кабінеті Міністрів України", - повідомляє у вівторок прес-служба Офісу генпрокурора.

Згідно з інформацією, наразі тривають першочергові слідчі дії в кримінальному провадженні за ч. 4 ст. 190 (шахрайство) КК України.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ