Події

Голова Держприкордонслужби України відвідав пункт пропуску "Тиса", де відсьогодні розпочато температурний скринінг осіб, котрі прибувають з Італії

Голова Державної прикордонної служби України Сергій Дейнеко відвідав пункти пропуску в Закарпатській області та взяв під особистий контроль організацію заходів щодо запобігання розповсюдженню коронавірусу.

"Відсьогодні на кордоні з Угорщиною, в пункті пропуску "Тиса", розпочато проведення температурного скринінгу громадян, які їдуть в Україну. Прикордонники забезпечені необхідними приладами для вимірювання температури та індивідуальними засобами захисту", - повідомляє прес-служба Держприкордонслужби у вівторок.

Зазначається, що пункт пропуску "Тиса" є найбільшим напрямком в'їзду українців і громадян Італії до України. Щотижня через нього проходять майже 500 мікроавтобусів, які перетинають державний кордон України, прямуючи до Італії і в зворотному напрямку

Як повідомлялося, з понеділка 24 лютого здійснюється також обов'язкова температурна перевірка громадян, які прибувають прямими рейсами з Італії до міжнародних аеропортів "Бориспіль" і "Київ".

Наразі жоден лабораторно підтверджений випадок COVID-19 в Україні не зафіксовано.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ