Події

Передбачуваний суїцид гендиректора холдингу Atlantic Group перекваліфікували на умисне вбивство

Загибель підприємця Сергія Старицького в будинку екс-міністра закордонних справ розслідується як умисне вбивство, повідомила прес-служба Національної поліції України.

"Наразі правоохоронці отримали дані, які дають підстави припускати, що чоловік міг не сам покінчити з життям. Отже, за погодженням із прокуратурою кримінальне провадження перекваліфіковане з самогубства на умисне вбивство - ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що попередньо правоохоронці встановили перебування в будинку трьох осіб: подружжя та їхнього гостя. Всі троє вживали алкогольні напої. За словами жінки, вона перебувала в іншій кімнаті, коли гість вистрілив собі в голову з пістолета господаря.

Для встановлення всіх обставин події слідчі проводять першочергові слідчі дії, зокрема, призначили низку експертиз: судово-медичну, комплексну молекулярно-генетичну, дактилоскопічну, балістичну та хімічну.

Як повідомлялося, поліція Київської області проводить розслідування за фактом, можливо, суїциду 56-річного киянина в селі Чайки.

За інформацією інтернет-видання "Дзеркало тижня. Україна" в будинку колишнього міністра закордонних справ Леоніда Кожари був застрелений підприємець Сергій Старицький. Попередня версія поліції - самогубство.

За даними джерел видання, постріл зроблений з пістолета Jericho 941, зареєстрованого на екс-главу МЗС.

Рекламний холдинг Atlantic Group повідомив у Фейсбук, що гендиректор Сергій Старицький загинув у п'ятницю пізно ввечері. Старицький став співзасновником Atlantic Group у 1992 році. В професійному активі Старицького також керівництво телеканалом "Інтер" і департаментом міжнародних зв'язків Української державної телерадіокомпанії.

 

 

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ