Події

Персонал "Нових Санжар" вивезли з об'єкта, всіх евакуйованих із Уханю буде розміщено в індивідуальних приміщеннях

Персонал санаторію "Нові Санжари", куди прибудуть евакуйовані з Уханю, вивезли з об'єкта, ніхто з них не контактуватиме з евакуйованими, повідомляється на сайті Кабінету Міністрів.

Згідно з повідомленням, загалом було евакуйовано 45 українців, серед яких сім'я з 8-річним сином, молода пара, 20-річні студенти. Крім цього, після двотижневої обсервації в Україні додому до своїх країн повернуться також 27 іноземців. Всіх евакуйованих буде розміщено в індивідуальних приміщеннях із належним рівнем комфорту для проживання,

Евакуйовані та персонал забезпечені спеціальними засобами індивідуального захисту. На місці обсервації буде посилена охорона, в режимі 24/7 евакуйованих спостерігатимуть лікарі.

В уряді зазначають, що відходи буде утилізовано в особливому порядку, вони не потраплятимуть у загальну каналізацію. Самі каналізаційні стоки в обов'язковому порядку буде знешкоджено.

Крім того, Полтавська та Харківська області забезпечені необхідними засобами індивідуального захисту, медикаментами для можливої госпіталізації. Персонал підготовлений. У медзакладах є відповідне обладнання та індивідуальні бокси.

Крім цього, поруч постійно чергуватиме машина екстреної допомоги.

У Кабміні також наголосили, що літак, який евакуював людей, пройде обробку санітарно-епідеміологічної служби, на ньому замінять фільтри системи кондиціонування. Після дезінфекції і технічних робіт літак буде готовий до подальшої роботи.

Згідно з повідомленням, у понеділок 17 лютого пройшло рівно 14 днів відтоді, як останній прямий регулярний авіарейс із Китаю приземлився в Україні - інкубаційний період для появи COVID-19 у людей, які були на бортах прямих рейсів, закінчився. Всі пасажири здорові.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ