Події

Щодо кожної людини, яку вважають зниклою безвісти на Донбасі, тривають слідчі дії

Міністерство внутрішніх справ України продовжує вести слідчі дії, спрямовані на розшук зниклих безвісти в зоні бойових дій на Донбасі та ідентифікацію загиблих.

Про це повідомив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков під час зустрічі з матерями полонених, представниками громадської організації "Берегиня" та координатором робочої групи з питань зниклих безвісти на Донбасі та військових і цивільних заручників (полонених) Офісу президента України Миколою Колесником.

"Обговорили нагальні питання щодо повернення полонених, розшуку зниклих безвісти та соціального захисту їхніх родин. Жоден українець не має бути покинутий напризволяще! Ми ведемо слідчі дії щодо кожної людини, яку вважали зниклою безвісти", - заявив міністр.

"Експертна служба МВС продовжує роботу з ідентифікації тіл загиблих. На сьогодні експерти вже встановили 1830 ДНК-профілей, вони належать 1021 людині", - зазначено у повідомленні міністерства.

Аваков також зазначив, що за допомогою до МВС України звертаються також матері зниклих із окупованої території та з Росії.

"Звісно, українські бійці в пріоритеті. Ми маємо допомогти кожній родині, в якій є зниклі безвісти або загиблі", - наголосив міністр.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ