Події

На Львівщині ліквідовують наслідки негоди

У Львівській області ліквідовують наслідки сильних вітрів, що призвели до порушень у подачі електрики, повалених дерев та обірваних покрівель.

За даними Львівської ОДА, в області залишаються знеструмленими понад 150 населених пунктів у десяти районах. Зокрема, в Мостиському районі - 44 населених пункти, в Самбірському - 29.

За даними Дрогобицької міськради, сильний вітер пошкодив у місті покрівлі дев'яти будинків і повалив дев'ять дерев. Також про зірвані дахи і повалені деревах повідомляють на сайті Трускавецької міськради, однак не зазначають кількості дерев, що впали, і характер пошкоджень житлових будинків.

Головне управління ДСНС у Львівській області повідомило, що на трасі Київ-Чоп у селі Орява Сколівського району на проїжджу частину впали п'ять дерев, що створило перешкоди для проїзду автотранспорту. Співробітники ДСНС розрізали дерева і прибрали їх із дороги.

Раніше "Укрзалізниця" повідомляла про те, що шквальний вітер повалив дерева та пошкодив елементи залізничної інфраструктури на станції Верхнє Синьовидне (Сколівський район), перегонах Самбір-Дубляни-Дрогобич, Любінь Великий-Комарно-Коропуж (Городоцький район), Персенківка-Старе Село (Пустомитівський район), що спричинило затримку в русі пасажирських потягів №357 Київ - Рахів, №146 Ужгород - Львів.

Синоптики прогнозують, що сильні пориви вітру збережуться протягом дня і завтра.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ