Події

На мосту ім.Патона з 10 лютого обмежать рух з метою моніторингу деградації і дефектів споруди

У Києві з 10 лютого на мосту Патона обмежать рух транспорту кількома смугами, обмеження руху пов'язані з початком обстеження конструкцій для оцінки рівня деградації і дефектів, повідомляє прес-служба Київської міської державної адміністрації.

"У результаті обстеження ми отримаємо оцінку експлуатаційної придатності мосту і несучої здатності його конструкцій. Результати, отримані в процесі обстеження, повинні відображати рівень деградації, тенденції розвитку дефектів. Фахівці визначать залишковий ресурс споруди і складуть рекомендації щодо подальшої експлуатації мосту. При його обстеженні передбачено науково-технічний супровід. Це необхідно для подальшої розробки документації внесення зміни до паспорта споруди", -йдеться в повідомленні на сайті мерії.

"Для руху автотранспорту буде відкрито три смуги в напрямку правого берега і дві смуги в напрямку лівого берега. Крім того, рух вантажного транспорту на мосту буде заборонено", - додали в КМДА.

Зазначається, що тролейбуси надвеликої місткості довжиною 18 метрів на маршрутах № 50 і № 43 будуть замінені на рухомий склад довжиною до 11 метрів.

Як повідомлялося, 17 грудня на мосту ім. Патона було виявлено аварійне просідання покриття. Щоб зупинити руйнування плити автопроїзду на споруді провели аварійно-відновлювальні роботи.

 

 

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ