Події

Кримська прокуратура оголосила про підозру двом учасникам "самооборони Криму", які нібито несли службу на одному з блокпостів

Кримська прокуратура і поліція оголосили про підозру двом учасникам "самооборони Криму", які в 2014 році нібито несли службу на одному з блокпостів поблизу Красноперекопська, повідомила прес-служба прокуратури АР Крим.

"Прокуратура автономії спільно з ГУНП в АР Крим та м.Севастополі повідомили про підозру двом учасникам незаконного збройного формування "Самооборона Криму" за ч. 2 ст. 260 КК України. Санкція інкримінованої статті передбачає позбавлення волі терміном від трьох до восьми років з конфіскацією майна або без такого", - йдеться в повідомленні.

У прокуратурі зазначили, що підозрювані здійснювали незаконну перевірку документів громадян, обшук їх транспортних засобів, а також брали участь у затриманні проукраїнськи налаштованого населення півострова.

Крім того, в 2014 році від окупаційної влади "самооборонівці" нагороджені медалями "За повернення Криму" і "За захист Криму".

Наразі підозрюваних оголосили в розшук, вживаються заходи для встановлення їх місцеперебування.

 

 

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ