Події

Дубілет не розуміє, навіщо потрібно відділення Ощадбанку в будівлі Кабміну

Міністр Кабінету Міністрів України Дмитро Дубілет не розуміє, навіщо потрібно відділення Ощадбанку в будівлі Будинку уряду, до якого до того ж не мають доступу звичайні громадяни.

"У нас є відділення Ощадбанку. Я не дуже розумію, навіщо воно потрібне. Треба буде також до нього придивитися. У XXI столітті все є в інтернет-банкінгу, навіщо нам уже відділення в будівлі Кабміну, до якого до того ж не мають доступу звичайні громадяни? Подивимося, я ще не вивчав це питання", - сказав Дубілет в інтерв'ю агентству "Інтерфакс-Україна".

Окрім того, за словами міністра, в будівлі Будинку уряду є ще одне приміщення, в якому можна було б створити додатково 200-300 робочих місць у форматі open space, якщо зробити там ремонт.

"У нас там гуляє ще одне приміщення на сьомому поверсі поруч із малим залом засідань уряду - великий зал. Там аварійний стан стелі, і там наразі ніхто не може перебувати. Ремонт коштує дуже багато, а бюджету на це немає", - додав він.

Також Дубілет розраховує, що в Будинку уряду вийде зробити ще 100-200 місць за рахунок ущільнення решти площ.

"Я відчуваю, що там далі є потенціал з ущільнення і не тільки в рамках Будинку уряду, але і в рамках інших будівель", - наголосив міністр.

Як повідомлялося, 31 січня Дубілет заявив про закриття перукарні, яка розміщувалася в будівлі Будинку уряду. Міністр зазначив, що в кімнаті, яка звільняється, буде облаштовано 12 робочих місць, куди в'їдуть працівники UkraineInvest, а саме "інвестиційні няні".

Повний текст інтерв'ю з Дубілетом буде розміщено на сайті агентства "Інтерфакс-Україна".

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ