Події

У Кам'янському поліцейські затримали чоловіка, який обікрав ломбард майже на чверть мільйона гривень

Співробітники Нацполіції України затримали чоловіка, який наприкінці 2019 року в н. п. Кам’янське викрав із приміщення ломбарду ювелірні вироби на суму близько 250 тис. грн, а після злочину переховувався і постійно змінював місце свого проживання.

"Подія сталася 28 грудня 2019 р. близько 23:30. До поліції надійшло повідомлення про те, що з приміщення ломбарду викрали ювелірні вироби. Після приїзду на місце події правоохоронці встановили, що повз торгові об'єктів проходив невідомий чоловік, який зупинився біля ломбарду, дістав молоток і розбив ним вітрину, після чого схопив коробку з ювелірними виробами та втік із викраденим", - повідомляє в прес-служба Нацполіції у вівторок.

Оперативники Кам'янського відділу поліції встановили та затримали злодія. Ним є раніше неодноразово судимий 40-річний місцевий житель.

За погодженням із місцевою прокуратурою чоловікові повідомили про підозру у скоєнні кримінального злочину, передбаченого ч.3 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ