Події

Раду з розвитку "Мистецького арсеналу" очолив Бородянський, до її складу ввійшла Олена Зеленська - указ

Президент України Володимир Зеленський затвердив новий склад Ради з питань розвитку Національного культурно-мистецького та музейного комплексу "Мистецький арсенал".

Відповідний указ №3/2020 "Питання Ради з питань розвитку Національного культурно-мистецького та музейного комплексу "Мистецький арсенал" від 13 січня розміщено на офіційному сайті глави держави.

Згідно з документом, раду затверджено у складі 16 осіб, з них 11 - за згодою. Головою Ради призначено міністра культури, молоді та спорту України Володимир Бородянського, секретарем - гендиректора "Мистецького арсеналу" Олесю Островську-Люту.

Також у складі ради затверджені керівник Державного управління справами Сергій Борзов, урядовий уповноважений з питань управління державним боргом Юрій Буца та віце-прем'єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Дмитро Кулеба.

Решта членів ради внесені до її складу з позначкою "за згодою". Серед них дружина президента України Олена Зеленська, радник президента, народний депутат України Гео Лерос, директор Одеського художнього музею Олександр Ройтбурд, заступник гендиректора Національного художнього музею України Ольга Балашова, генеральний директор Національного музею мистецтв імені Богдана та Варвари Ханенків Катерина Чуєва, голова правління громадської організації "Український центр розвитку музейної справи" Владислав Піоро, експерт з музейної справи Зеновій Мазурик, журналіст і культуролог Вадим Карп’як, філософ і письменник Вахтанг Кебуладзе, вчений-економіст Олександр Пасхавер, виконавчий директор громадської організації "Центр економічної стратегії" Гліб Вишлінський.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ