Події

У Луцьку з вікна будинку випали двоє 15-річних дівчат, одна загинула

Правоохоронці з'ясовують обставини загибелі неповнолітньої дівчини, яка 8 січня випала з вікна багатоповерхового будинку в Луцьку, повідомляє відділ комунікації поліції Волинської області.

"Сьогодні після обіду до поліції надійшло повідомлення про те, що на вул. Конякіна з вікна будинку випали двоє 15-річних дівчат", - йдеться в повідомленні.

Попередньо встановлено, що дівчата випали з сьомого поверху багатоповерхівки. Так, в результаті падіння одна дівчина загинула, а друга була госпіталізована у відділення реанімації.

"Постраждалі - мешканки Луцького району та Вінницької області", - додали в поліції.

Після проведення першочергових слідчих дій буде вирішуватися питання про надання події правової кваліфікації та внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань (ЄРДР).

Пізніше співробітники поліції з'ясували, що одна з дівчат нахилившись на перила балкона квартири, не втримала рівноваги і почала падати, а друга дівчина спробувала їй допомогти.

"Попередньо встановлено, що дівчата перебували в квартирі, розташованій на сьомому поверсі багатоповерхівки, вийшли на балкон. Після чого одна з них, жартома, почала нахилятися через перила. Вона не втримала рівноваги і почала падати. Інша дівчина схопила її за ноги, намагалася врятувати, однак не впоралася і випала слідом за нею", - сказано в повідомленні.

Вирішується питання про внесення відомостей в ЄРДР за п.1 ч.2 ст.115 (з відміткою нещасний випадок) Кримінального кодексу України.

 

 

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ