Події

Глава Держприкордонслужби спростував втручання Зеленського в питання допуску в Україну Dr.Alban'а, що виступав у Криму музиканта

Голова Державної прикордонної служби Сергій Дейнеко заявляє, що президент України Володимир Зеленський не впливав на рішення про допуск в Україну шведського співака і музиканта Dr. Albanа, який виступав в окупованому Криму.

"Я не знайомий добре із творчістю співака зі шведським громадянством, відомого як Dr.Alban... він перетинав Державний кордон відповідно до чинного законодавства, яким керуються прикордонники під час оформлення іноземців. При цьому наголошую - питання прикордонного контролю належать виключно до компетенції Державної прикордонної служби України. І ніяк на рішення охоронців кордону з пропуску чи непропуску осіб не впливає ніхто, зокрема і президент України", - написав Дейнеко на своїй сторінці в соцмережі Facebook у неділю.

При цьому керівник відомства зазначив, що відмовити іноземцям у перетині кордону можна через доручення правоохоронних органів. "Проте у разі його відсутності і наявності необхідних документів їх може бути пропущено в Україну", - наголосив Дейнеко.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ