Події

Перші місцеві вибори в 4 ОТГ Харківської області пройшли без грубих порушень порядку

Перші місцеві вибори в 4 об'єднаних територіальних громадах пройшли без грубих порушень порядку, всі 33 виборчі дільниці закрилися вчасно.

"Грубих порушень громадського порядку допущено не було. Протягом виборчого процесу до поліції надійшло 5 повідомлень про можливі порушення законодавства в Куп'янському районі, всі вони належним чином зареєстровані і ретельно перевірені", - повідомляє відділ комунікацій ГУ Нацполіції в Харківській області.

За інформацією поліції, всі 5 скарг надійшли в Куп'янському районі області. Протягом дня надійшло 2 повідомлення про сварки на виборчих дільницях. Поліцейські, які прибули на місце, опитали присутніх і прийняли заяви.

Крім того, в поліцію надійшла скарга на таксиста, який підвозив виборців до дільниці, а також два повідомлення про агітаційні листівки, виявлені на одній з виборчих дільниць і в одному з магазинів Куп'янського району. За адресами виїжджали наряди поліції. Факти незаконної агітації не знайшли свого підтвердження.

У Балаклійському районі порушень під час виборчого процесу не зареєстровано.

Поліцейські продовжують забезпечувати охорону громадського порядку в приміщеннях виборчих комісій і під час перевезення бюлетенів та іншої виборчої документації членами виборчих комісій.

Як повідомлялося, в неділю в Харківській області проходять перші вибори в 4 новостворених об'єднаних громадах. Три з них знаходяться в Куп'янському районі області, ще одна - в Балаклійському.

 

 

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ