Події

Нардепа з фракції "Слуга народу" побили двоє невідомих біля під'їзду його будинку

Народний депутат з фракції "Слуга народу" Михайло Ананченко повідомив, що в неділю ввечері двоє невідомих скоїли розбійний напад на нього біля під'їзду його будинку, він пов'язує напад з його політичною діяльністю.

"Сьогодні, повертаючись додому, в рідному місті Суми, на мене біля під'їзду напали двоє молодиків у балаклавах. Такі зухвалі дії я пов'язую з моєю політичною діяльністю і з голосуванням на наступному пленарному тижні", - написав нардеп Ананченко на своїй сторінці в Фейсбуці.

Він заявив, що "будь-які хуліганські та інші протиправні дії стосовно нашої команди не змінять політичного курсу партії".

При цьому Ананченко зазначив, що політсила "Слуга народу" завжди дотримуватиметься конструктиву та готова слухати думку кожного громадянина виключно в правовому полі.

Нардеп висловив сподівання на швидку та неупереджену реакцію правоохоронних органів.

У свою чергу прес-секретар прокурора Сумської області Наталія Науменко на своїй сторінці у Facebook повідомила, що через напад на нардепа відкрито справу.

"За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 346 (насильство щодо народного депутата України) КК України. Розпочато комплекс невідкладних слідчо-розшукових заходів", - йдеться в повідомленні.

 

 

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ