Події

Бойовики п’ять разів обстріляли позиції ЗСУ на Донбасі з початку доби

Протягом доби четверга бойовики на Донбасі п’ять разів порушили режим припинення вогню, обстрілявши позиції українських підрозділів із заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 82 мм, а також гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї.

"Сьогодні, 5 грудня, втрат у результаті обстрілів серед особового складу об'єднаних сил не зафіксовано", - йдеться у зведенні, оприлюдненому на сторінці прес-центру ООС у соцмережі Facebook у четвер увечері.

Три обстріли позицій українських військових зафіксовано в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ": двічі неподалік н. п. Новолуганського - з гранатометів різних систем і стрілецької зброї; біля Луганського - зі станкових протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" противник зробив два обстріли по укріпленнях об'єднаних сил: поблизу Широкиного - з мінометів калібру 82 мм; неподалік Лебединського - зі стрілецької зброї.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ