Події

На Київщині затримані рибалки загрожували підпалити працівників Держрибагентства

Спіймані на гарячому рибалки, що незаконно виловлювали рибу сітками і погрожували інспекторам рибоохоронного патруля Київщини підпалом, були затримані правоохоронцями, повідомили в поліції Київської області.

За повідомленням правоохоронців на сторінці в Фейсбук, інспектори рибоохоронного патруля Київщини виявили людей на човні, котрі здійснювали незаконний вилов риби сітками. Для перевірки дозвільних документів їх запросили причалити до берега. У відповідь на дії інспекторів, рибалки спробували сховатися, про що було повідомлено до поліції.

Працівники Держрибагентства також повідомили правоохоронцям, що рибалки бризкали на них бензином з каністри, погрожували підпалити.

Втікачів наздогнали біля с.Страхолісся, Іванківського району. В їх переслідуванні брали участь водна поліція Вишгородського району, групи реагування патрульної поліції.

На місці події співробітники поліції вилучили знаряддя лову, човен і рибу, за попередніми даними матеріальні збитки, завдані державі, становлять 38 тис. грн.

У відділ поліції доставили двох рибалок. Ними виявилися двоє місцевих жителів, 22 та 30-річного віку. З ними працюють слідчі.

За даним фактом працівники Іванківського відділення поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст.249 (Незаконне зайняття рибним, звіриним або іншим водним добувним промислом) і за ст.345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) КК України.

Слідство триває.

 

 

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ