Події

Бойовики 5 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі, без втрат

Незаконні збройні формування 5 разів відкривали вогонь по українських позиціях, порушивши режим припинення вогню на Донбасі, без втрат, повідомляє прес-центр штабу операції об'єднаних сил.

"2 грудня, жоден військовослужбовець об'єднаних сил унаслідок обстрілів не постраждав", - йдеться в повідомленні на сторінці штабу в Фейсбук у вівторок уранці.

Бойовики обстрілювали позиції ООС з гранатометів різних систем і стрілецької зброї, з крупнокаліберними кулеметами включно.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" бойовики вели вогонь по українських укріпленнях зі стрілецької зброї поблизу Луганського.

4 ворожих обстріли зафіксовано в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід": неподалік Павлополя - з автоматичних гранатометів і великокаліберних кулеметів; в районі Старогнатівки - зі стрілецької зброї; поблизу Лебединського - зі станкових протитанкових і автоматичних гранатометів; у Авдіївки - з АГС, ручних протитанкових гранатометів і стрілецької зброї.

"З початку поточної доби російські окупаційні війська вогневої активності не проявляли. Втрат з нашого боку немає", - додали в штабі.

 

 

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ