Події

Бойовики 4 рази порушили режим припинення вогню на Донбасі, українські військові не постраждали

Незаконні збройні формування 4 рази порушили режим припинення вогню на Донбасі, українські військовослужбовці при цьому не постраждали, повідомляє прес-центр штабу операції об'єднаних сил.

"30 листопада збройні формування Російської Федерації 4 рази порушили режим припинення вогню. В результаті обстрілу втрат серед військовослужбовців зі складу об'єднаних сил не було", - йдеться в повідомленні на офіційній сторінці штабу ООС в соцмережі Фейсбук у неділю вранці.

Бойовики обстрілювали позиції ООС із заборонених мінськими домовленостями мінометів калібру 82 мм, а також ручних протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів і іншої стрілецької зброї.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" НЗФ з великокаліберних кулеметів вели вогонь неподалік Новолуганського.

Три ворожих обстріли зафіксовано в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід". Неподалік Водяного - з мінометів калібру 82 мм, у Красногорівки - з ручних протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів, поблизу Старогнатівки- зі стрілецької зброї.

"З початку поточної доби один обстріл, з ручних протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів і іншої стрілецької зброї, російські окупаційні війська здійснили в районі Новолуганського. Втрат з нашого боку немає", - додали в штабі.

 

 

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ