Події

Ремонтники не можуть відновити електропостачання в Мар'їнці через відсутність гарантій припинення вогню з боку бойовиків

У м. Мар'їнці Донецької області українські ремонтні бригади не можуть відновити електропостачання у 60 будинках, оскільки незаконні збройні формування не дають гарантій дотримання режиму припинення вогню, повідомляє прес-штаб операції Об'єднаних сил.

"25 листопада 2019 року сильними поривами вітру обірвано лінії електропередач і знеструмлено близько 260 приватних будинків в місті Мар'їнка Донецької області. Українські ремонтні бригади оперативно відновили подачу електроенергії до 200 будинків. Але ще близько 60 будинків, на вул. Тельмана і Жовтневій, залишаються знеструмленими", - йдеться в повідомленні.

Станом на 14:00 30 листопада гарантій дотримання режиму припинення вогню збройними формуваннями Російської Федерації так і не надано.

"Без цього ремонтна команда АТ "ДТЕК донецькі електромережі" та піротехнічний підрозділ ДСНС України не можуть усунути причин відсутності електроенергії. Виведені з ладу лінії електропередач розміщені в секторах ведення вогню ВФ РФ", - зазначили в ООС.

Українська сторона СЦКК через СММ ОБСЄ подала запити бойовикам про надання ними гарантій припинення вогню. Останній запит надіслано сьогодні.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ