Події

На Донбасі загинув військовослужбовець ЗС України внаслідок 7 обстрілів з боку бойовиків

За минулу добу бойовики 7 разів відкривали вогонь по українських позиціях на Донбасі, внаслідок чого загинув військовослужбовець Збройних сил України, повідомили в прес-центрі операції об'єднаних сил.

"Вчора, 29 листопада, в результаті обстрілу загинув один військовослужбовець зі складу об'єднаних сил", - йдеться в повідомленні на сторінці штабу в Фейсбук у суботу вранці.

Бойовики обстрілювали позиції підрозділів ООС із заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 82-мм, гранатометів різних систем і стрілецької зброї, з крупнокаліберними кулеметами включно.

Зокрема, в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" бойовики здійснили 2 обстріли: неподалік Кримського - з підствольних гранатометів і стрілецької зброї, з великокаліберних кулеметів включно; поблизу Луганського - з РПГ, станкових протитанкових і автоматичних гранатометів і великокаліберних кулеметів.

5 ворожих обстрілів зафіксовано в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід": двічі неподалік Водяного - з мінометів калібру 82-мм і великокаліберних кулеметів; у Широкиного - з ручних протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів; поблизу Старогнатівки - зі стрілецької зброї; неподалік Новотроїцького - з ручних протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів.

"З початку поточної доби російські окупаційні війська вогневої активності не проявляли. Втрат немає", - додали в штабі.

 

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ