Події

Нацполіція та СБУ провели обшуки в "Укргазвидобуванні"

Національна поліція та Служба безпеки України провели обшуки в апараті управління АТ "Укргазвидобування" (УГВ), повідомила прес-служба компанії.

"Уранці 29 листопада 2019 року в апараті управління компанії відбувся обшук, який провели Національна поліція та Служба безпеки України", - йдеться в повідомленні.

Причини обшуку компанія не уточнила, але повідомила про вилучення комп'ютерної техніки, що не було передбачено постановою про обшук.

СБУ підтвердила проведення обшуків в офісі АТ "Укргазвидобування". "За матеріалами СБУ Нацполіція здійснює слідчі дії. Усе відбувається в рамках чинного законодавства. Деталі після завершення слідчих дій", - повідомили в СБУ агентству "Інтерфакс-Україна".

"Укргазвидобування", 100% акцій якого належать НАК "Нафтогаз України", є найбільшою газодобувною компанією країни, що забезпечує майже 75% загального видобутку газу в країні.

Компанія також експлуатує Шебелинський ГПЗ, Яблунівське відділення з переробки газу, технологічний цех стабілізації конденсату "Базилівщина" і 19 АЗС у Харківській області, що реалізують нафтопродукти та скраплений газ власного виробництва.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ