Події

Україна зацікавлена в розширенні можливостей за освітньою програмою ЄС "Еразмус плюс" - Міносвіти

Україна зацікавлена в розширенні можливостей країни в професійній освіті у рамках програми "Еразмус плюс", повідомляє прес-служба Міністерства освіти і науки з посиланням на главу відомства Ганну Новосад.

"Інші країни в межах програми мають складову професійної освіти. Ми зацікавлені в тому, щоб така можливість була поширена й на Україну. Ми переконані, що це позитивно вплине як на можливості учнів, так і на здатність системи загалом", - сказала Новосад у Брюсселі за результатами зустрічі з керівником групи підтримки України в Єврокомісії Петером Вагнером.

У свою чергу Вагнер зазначив, що розуміє виклики реформи профосвіти України і повільний поступ європейських проектів, які доволі бюрократичні.

За його словами, реформу профосвіти в Україні, можливо, буде підтримано додатково. Зокрема, йдеться про допомогу в організації обговорень проекту закону про професійну освіту з роботодавцями.

Національний офіс "Еразмус плюс" в Україні в співпраці з Представництвом ЄС в Україні забезпечує допомогу та підтримку Виконавчому агентству з питань освіти, аудіовізуальних засобів та культури (ЕАСЕА) щодо введення в Україні програм "Темпус" та "Еразмус Плюс" у сфері вищої освіти.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ